Mislav Herman oštro opleo po Tomaševiću i Možemo: ‘Pjevali su jedno, a sada rade nešto potpuno drugo’

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Šef zagrebačkog HDZ-a Mislav Herman rekao je kako se nada da je gradonačelnik Tomislav Tomašević “napokon sazrio da iz aktivističkih voda pređe u ozbiljno vođenje Zagreba”.

“Ako je ovo način da se od aktivizma pređe prema ozbiljnom vođenju Grada Zagreba, onda to pozdravljamo”, rekao je Herman o potezu zagrebačke Gradske uprave koja je za preuzimanje i oporabu biootpada odabrala zajednicu ponuditelja oko tvrtke Ce-za-r, koja je dio C.I.O.S. grupe Petra Pripuza.

Herman je ustvrdio i da je platforma Možemo u izbornoj kampanji “pjevala jedno, a sada se radi nešto u potpunosti drugo. To je najbolja poruka onima koji su birali platformu Možemo”, rekao je Herman nakon zajedničke sjednice Predsjedništva, Nacionalnog vijeća i saborskog Kluba HDZ-a.

Još jednom je zahvalio svim članovima stranke koji su mu na unutarstranačkim izborima iskazali povjerenje te pozvao na zajedništvo u zagrebačkom HDZ-u i dodatno “zbijanje redova” kako bi na idućim lokalnim izborima, kada god bili, preuzeli odgovornost za vođenje Grada Zagreba.

“Zagrebački HDZ je daleko jači i snažniji nego je to bio jučer. U zagrebačkom HDZ-u ima mjesta za svakoga člana i na idućim izborima planiramo preuzeti odgovornost za vođenje Grada Zagreba te dobiti većinu u Gradskoj skupštini”, poručio je Herman.


Komentari