MIRNI ČOVJEK ZAGREBA POSTAO PREDSJEDNIK SKUPŠTINE! Joško Klisović dobio 43 glasa za i tri protiv: ‘Svi mi igramo u istom timu’

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

U tijeku je konstituirajuća sjednica Gradske skupštine, a započela je u 10 sati u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog Velesajma. Podsjetimo, Možemo! i partneri s jedne strane te SDP s druge, potpisali su sporazum kojim su si osigurali većinu u skupštini.

Na dnevnom redu je imenovanje predsjednika Skupštine i četvero potpredsjednika te predsjednika skupštinskih odbora, kao i prisega gradskih zastupnika. Nešto prije 11 sati, zastupnici su potvrdili kao predsjednika Skupštine SDP-ovog Joška Klisovića sa 43 glasa za i tri protiv.

“Želim vam svima zaželiti dobrodošlicu”, poručio je Klisović i zahvalio se svima koji su glasali za njega.

“Hvala vam na povjerenju i potpori. Skupštinu ću voditi na konstruktivan i uključiv način uz puno poštivanje naših političkih različitosti i mišljenja. Svi mi igramo u istom timu, timu Gradske skupštine, gdje su nas izabrali naši građani, kako bismo za njih ostvarili rezultat koji priželjkuju, a to je bolji život. Stoga je naš posao donositi odluke kojima ćemo unaprijediti život naših sugrađana i pokazati da nam je javni interes ispred privatnog”, ustvrdio je.


Komentari