Milan Bandić se pohvalio kako uči ovu vještinu

Facebook(Skijalište Sljeme

Uoči potpisivanja ugovora o darovanju državnog zemljišta za izgradnju žičare na Sljemenu zagrebački gradonačelnik pohvalio se da uči za vozača bagera, te da će uskoro početi kopati kada krenu radovi na žičari.

Ni radovi na žičari za Sljemenu neće proći bez zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića.  Ovaj put neće kositi nego će raditi u bageru.

“Kada krenu radovi na žičari Sljeme vidjet ćete me u bageru kako kopam”, najavio je na potpisivanju ugovora o darovanju državnog zemljišta za obnovu žičare na Sljemenu.

Ministar državne imovine Goran Marić istaknuo je turistički potencijal ove priče u kojoj veliku ulogu igra i zemljište koje je država darovala Gradu Zagrebu. Pohvalio se da je njegovo ministarstvo do sada potpisalo ugovore s jedinicama lokalne uprave vrijedne 1 milijardu kuna.

O konferenciji za novinare koju je na Silvestrovo organizirala zagrebačka oporba Milan Bandić rekao je da su je vodili ljudi koji nisu napravili ni kućicu za njegovog Rudija. Ustvrdio je da radovi traju već dvije i pol godine, a žičarom će se moći voziti od 2020. godine.

Komentari