Milan Bandić komentirao debakl Kolinde Grabar Kitarović u Zagrebu

Foto: Bruno Konjevic / CROPIX

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić komentirao je za N1 televiziju rezultate predsjedničkih izbora te pritom čestitao  novoizabranom predsjedniku Republike Zoranu Milanoviću.

“Čestitka pobjedniku. Najpametniji nauče iz tuđih grešaka, a manje pametni iz svojih grešaka”, kazao je Bandić uoči svečanog prijema povodom proslave pravoslavnog Božića koji su organizirali Srpsko narodno vijeće i Vijeće srpske nacionalne manjine Grada Zagreba.

Rekao je i da je spreman surađivati sa svima. “Bit će dobro. Uvijek sam spreman na suradnju ako bude želio”, dodao je.

Iako je Kolinda Grabar-Kitarović, koju je Bandić podržavao za predsjednicu, izgubila u Zagrebu od svog protukandidata, zagrebački gradonačelnik je ustvrdio: “Nikad mi nismo izgubili u Zagrebu”.

Novinarima je poručio da će se načekati da izgubi u Zagrebu, a da je sve ostalo stvar demokracije. Dodao je i da je on uvijek na strani pobjednika i da je pobjednik – on, i to šest puta.

Novinari su zagrebačkog gradonačelnika upitali je li mogao više pomoći predsjednici Kolindi Grabar Kitarović, koja je izgubila u borbi za drugi mandat. “O tom, potom. Ima vremena”, rekao je Bandić.


Komentari