MARAS STAVIO TOČKU NA SDP! ’Moj jedini grijeh je što bih se opet kandidirao…Volio bi da se zadnjih godinu dana nije desilo’

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Donedavni član SDP-a, Gordan Maras, na svom Facebook profilu objavio je, kako tvrdi, posljednju objavu vezanu za njegovo isključenje iz stranke.

“Mnogi me pitaju je li mi drago što je Grbin svojim potezima sebe doveo do toga da gotovo svaki drugi birač SDP Hrvatske nema pozitivno mišljenje o njemu, što je u anketi Ipsosa najlošije rangirani predsjednik neke stranke koja je obuhvaćena istraživanjem sa samo 25% birača koji imaju pozitivno mišljenje o njemu uz preko 50% koji imaju negativno, što je jasno da se potrošio do kraja u ovim sukobima i što je sad postao problem SDP-a”, počeo je pa zaključio kako mu isto nije drago vidjeti.

“Dok je tako, Plenković i HDZ mogu mirno spavati i Hrvatska ide u krivom smjeru. Nadam se da će Grbin napraviti što je i sam najavljivao kada vidi da ne ide, te tako omogućiti SDP-u da Hrvatskoj ponudi pravu alternativu. Hrvatska i SDP ne smiju biti taoc niti jedne osobe i njezine nerealne ambicije”, istaknuo je pa zaključio kako je ovo zadnja objava na ovu temu. “Koma mi je sve ovo što se dešava oko SDP-a koji sam gradio 24 godine i nadam se da će što prije završiti”, naveo je.

Ipak, u komentarima su mu se javili i kritičari, ali Maras spremno odgovara pa zaključuje: “Moj jedini grijeh je bio što bi se ponovo kandidirao u Zagrebu”, navodi pa dodaje: “Volio bi da se stranački zadnjih godinu dana nikada nije desilo”.


Komentari