KREŠO BELJAK OGORČEN MADJEROVIM PRELASKOM U DRUGI KLUB ‘Sve sam prijavio USKOK-u, neka razjasne cijelu situaciju’

Foto: Ivana Kaurloto

Ne stišavaju se negodovanja oko prelaska HSS-ovog Mladena Madjera u Klub Milana Bandića. Ovim prelaskom, Bandić je dobio 13. zastupnika u svom klubu kako je i najavljivao tijekom blagdana. Krešo Beljak kaže da je cijelu situaciju oko prelaska prijavio USKOK-u i očekuje da će oni istražiti što se tu zapravo dogodilo.

“Prijavio sam to još prošli tjedan kad su počela nagađanja. Zvao sam ga, počeo je mucati… Odmah mi je bilo jasno što se događa. Više preventivno sam upozorio nadležne institucije da će se dogoditi kazneno djelo”, kaže Beljak.

Također, Beljak kaže da strahuje da se ovdje radi o mogućoj korupciji, a nije mu jasno zašto bi jedan zastupnik prešao u drugi Klub iz čistog mira, osim ako nije novac u pitanju.

“Jedino mogu logički razmišljati. Zato sam otišao na nadležne institucije jer ja nisam istražitelj. Ako ima koliko-toliko šanse za budućnost Hrvatske, nadam se da će institucije to istražiti jer ovdje se ne radi o politici ili zbrinjavanju njegove kćeri, što je vjerojatno bilo legalno izvedeno, nego se ovdje radi o tome da je čovjek rekao da mora razmišljati o sebi i svojoj budućnosti. Što to znači nego vreća novaca. Otvoreno još jednom pozivam sve državne institucije, a pozvao sam ih i prije, da istraže što se tu dogodilo jer tu politike nema nikakve i naša se država, nažalost, pretvorila u Siciliju”, kaže šef HSS-a, prenosi Index.

 

 


Komentari