Kekin: ‘Nužno je, ne samo da se makne Bandić, nego je nužno zaštiti se da grad ne preuzme HDZ’

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Političarka i psihijatrica Ivana Kekin gostovala je u TNT-u prilikom čega je izjavila da nije razočarana što nije ušla u Sabor.

“Ušli su najkvalitetniji ljudi iz koalicije u ovom krugu u Sabor”, rekla je čemu je dodala da su svjesni suludog izbornog sustava, a o ustavnoj tužbi nije razmišljala. “I s ovim nepravednim sustavom malo nam je falilo za još jedno mjesto u 7. izbornoj jedinici.”

Više od polovice glasova koje su dobili je izvan Zagreba.

Na pitanje je li glavi cilj platforme da Tomislav Tomašević bude gradonačelnik, odgovorila je: “Apsolutno. Imamo entuzijazam, ljude. Vjerujemo da je Zagreb naš.”

Peđa Grbin: ‘Podržao bih Tomaševića kao gradonačelnika Zagreba, ako bi tako maknuli Bandića’

 

Vjeruju, kako kaže, da je važno da se ljevica okupi i stane iza jednog čovjeka. Drago joj je čuti izjave Peđe Grbina koji je rekao da će podržati Tomaševića za gradonačelnika Zagreba. “Nužno je, ne samo da se makne Bandić, nego je nužno zaštiti se da grad ne preuzme HDZ”, rekla je, dodavši tome da Tomašević može dobiti više glasova od Vilija Beroša.

“Povijest naš uči da je Zagreb oduvijek bio lijev. Prepoznali su autentičnost i rad onog što je Tomašević napravio za Zagreb. HDZ i Vili Beroš ništa nisu napravili za Zagreb, dapače, već godinama surađuju s Milanom Bandićem i drže mu ljestve. Oni su glavni suodgovorni za stanje u Zagrebu”, poručila je Ivana Kekin.


Komentari