KARAOKE, LAŽI I VIDEOVRPCE: Direktor Holdinga prijavljen zbog alkohola, droge, karaoka i snimanja djelatnika podnio ostavku?

Luka Stanzl/PIXSELL

Kako smo nedavno pisali, direktor Zagrebačkog holdinga u Službi za odnose s korisnicima i zajedničkih poslova, Tomislav Jurić, prijavljen je od strane Nezavisnog sindikata radnika Zagrebparkinga.

Prijava je podnesena Upravi Zagrebačkog holdinga, a kako neslužbeno doznaje Večernji list, Jurić je danas podnio neopozivu ostavku.

Prijavljen je prošli tjedan zbog kršenja etičkih načela tvrtke, a spominje se i nekoliko kaznenih djela, poput korištenja opojnih droga na radnom mjestu.

Točnije, u prijavi se spominju svakodnevne uvrede neprimjerenog vokabulara, degradacija stručnih i obrazovnih kvalifikacija, korištenje službene opreme TV studija za snimanje i pjevanje karaoka i drugih privatnih poslova i pozivanje na imena pokojnog gradonačelnika Milana Bandića i Ane Stojić Deban, bivše predsjednice Uprave.

Jurić je navodno i neovlašteno pregledavao snimke nadzornih kamera te se učestalo alkoholizirao u prostorijama službe na Autobusnom kolodvoru.

Iz Sindikata su također upozorili kako su Juriću bliski ljudi potajno snimali i fotografirali zaposlenike.

Komentari