KAKAV PEH! Škorin tim nije računao na norijadu, na Zrinjevcu ih se jedva čulo. Evo što su rekli o Tomaševiću

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Do drugog kruga lokalnih izbora dijeli nas još tek nekoliko dana, a među kandidatima je “gusto”. Nakon Tomislava Tomaševića, konferenciju za medije danas je održao i tim Miroslava Škore bez njega, a dočekalo ih je – iznenađenje.

Naime, na samom početku obraćanja javnosti, pozvali su Tomaševića da objasni odakle se financira, a onda su započeli čitati imena i iznose svih udruga koje povezuju s Tomaševićem.

U tom trenu pressicu su prekinuli dobro raspoloženi maturanti koji su pjevali Škorine pjesme, među kojima je i jedna od najpoznatijih “Sude mi”. Ipak, maturanti koji danas slave Norijadu brzo su krenuli svojim putem, a konferencija je nastavljena.

“Pozvali smo džentlmenski Tomislava Tomaševića da javno objavi kako se financira. Kako on nije odgovorio, mi ćemo to napraviti. Tomislav Tomašević i skupina oko njega nisu nikakva skupina mladih entuzijasta”, rekao je Dario Žepina, glavni tajnik Domovinskog pokreta. “Zahvaljujemo svima koji su pomogli u rasvjetljavanju ove afere Platforme Možemo!”, dodao je.


Iz Domovinskog pokreta poručuju da ih mediji optužuju za vođenje prljave kampanje te da se radi o rasvjetljavanju toga kako funkcionira civilno društvo. “Pozivamo Tomaševića da objasni gdje su otišli silni milijuni i da se vidi što smo mi kao društvo dobili od ulaganja u udruge i njihove dohotke”, poručili su iz Domovinskog pokreta.

“Pozivamo sve institucije Grada Zagreba, sva državna tijela da javno objave sve izvore financiranja te interesne hobotnice”, rekao je Žepina. S tim milijunima džabe su krečili, neće promijeniti ovu mladost, koja pjeva Škorine pjesme, rekao je Stipo Mlinarić, osvrnuvši se pritom na maturante.

Redakcija Zagreb.info zamolila je Možemo! za reakciju na navedene optužbe, a odgovor ćemo objaviti čim ga dobijemo.

Komentari