KAKAV OKRŠAJ! Zagrebačka politička scena gori od uvreda: ’Smiješan si, lažove podli… odgmiži s ostalim otpadom’

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Na relaciji Dario Zurovec, Krešo Beljak pa čak i Davor Nađi, frcaju iskre. Naime, nakon što je stranka Fokus optužila HSS da su se “prodali HDZ-u” jer su nakon tajnih pregovora dobili mjesto predsjednika Županijske skupštine Zagrebačke županije, javio se i Krešo Beljak.

Putem svog Facebooka obratio se Zurovcu pozivajući ga da prvo kaže tko mu je dao novac za stranačku kampanju. “Smiješan si lažove podli, ali to je tvoja stvar. Vrijeme će pokazati tko je kome na prodaju, tko se kome prodao, a tko nije niti neće”, napisao je pa dodao kako se on nije prodaju pa onda gradonačelnika Svete Nedelje nazvao lažljivim klaunom i bijednikom. “Mirno spavam i nisam u strahu da će me reketariti i ‘voziti u prtljažniku’ sumnjivi stranački donatori i ‘mecene'”, ističe potom.

Poručio mu je i da odgmiže zajedno sa “svojim bivšim HNS-ovcem i ostalim otpadom iz svih stranaka koje ste skupili u jednokratnu prevaru zvanu Fokus”.

’Vožnja u prtljažniku’

Na to se pak javio i bivši kandidat za gradonačelnika Zagreba upravo iz redova Fokusa, Davor Nađi.

“Čujem da Beljak spominje Zurovca i mene u nekom kontekstu vožnje u prtljažniku. Toga se nemam razloga bojati, ali da sam zabrinut za radio u autu…”, dodao je kratko.

Komentari