‘KAD MI OPORBA KAŽE…’ Tomašević otkrio od čega mu odmah skoči tlak i odu živci: ‘Morat ćete me još trpiti’

Foto: Davor Pongracic / CROPIX

Sajam zdravlja “Štampar u tvom kvartu” održava se do 12:30 u subotu na platou pokraj tržnice Trešnjevka, a obišao ga je u jutarnjim satima i gradonačelnik Grada Zagreba Tomislav Tomašević.

Dao je izjavu za medije, a prije toga je obavio i zdravstveni pregled. “Želimo da zdravstvene ustanove dođu građanima, da dobiju određene savjete i usluge”, rekao je gradonačelnik.

“Izmjerio sam tlak i savršen je. Morat ćete me trpit još neko vrijeme”, našalio se gradonačelnik.

Ipak, otkrio je što mu ”diže tlak” i prstom uperio u oporbu ”kada kaže da ću završiti s deficitom od pola milijarde kuna, a na kraju ispadne suprotno”.

“To je novac koji je potrošen prije nas, koji moramo plaćati kako bi smanjili kašnjenje u plaćanju zdravstvenim ustanovama, vrtićima i školama, ali oporavim se brzo”, rekao je Tomašević.

Podsjetimo, na sajmu zdravlja se građani svih dobnih skupina mogu na nekoliko štandova  educirati o važnosti pravilne prehrane, aktivnog načina života i redovite tjelesne aktivnosti te naučiti kako prepoznati prve simptome određenih zdravstvenih stanja. Cilj ovakvih manifestacija je zbližavanje zdravstvenih djelatnika sa sugrađanima te jačanje kulture brige o zdravlju i kvaliteti života cijele lokalne zajednice.


Komentari