Juričanov posjet Pantovčaku nije prošao bez incidenata: Jedan građanin poslao mu je jasnu poruku

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Predsjednički kandidat Dario Juričan autobusom je došao kod Kolinde na Pantovčak. S njim su u gradskom autobusu bili i novinari.

Jedan građanin ga je pritom izvrijeđao, prenosi Index.

“Je li vas novinare sram da jednom šarlatanu dajete prostor i ovom šarlatanu dajete prostor”, javio se jedan putnik.

Juričan se složio s njim da je šarlatan.

Kad je mladić izlazio, netko je viknuo: “Pusti HDZ-ovca van.” Mladić je izlazeći odgovorio: “Ćaća ti je HDZ-ovac.”


“Oduševljen sam, kad postanem predsjednik održat ću ovu razinu kića, ali ću apgrejdati i uzet ću ove arhitekte koji su uređivali tajne stanove Milana Bandića da mi malo Fendija i Versacea ukrase predsjedničke dvore.”

Za tepih kaže da je malo polutvrd i da bi trebao biti debeo kao kremšnita jer želi kao predsjednik imati osjećaj da je iznad svih.

Kaže da svaki pravi Bandić ima svoj novac pa zato nosi cijeli bunt i rukuje se svima jer “mora biti malo populističko smeće”.

Dodaje i da je on nasljednik Franje Tuđmana koji je utemeljio korupciju. “Bandića u Zagrebu drže i HDZ i SDP, a SDP je stranka u sjeni koja ga podupire godinama pa ću i ja koalirati i s jednima i drugima.”

Juričan/Bandić kaže da su ljudi na Pantovčaku jako pristojni i njih neće mijenjati, samo tepih. Najavio je da će donijeti bistu Milana Bandića na Pantovčak kada pobjedi na izborima, prenosi N1. 

Advent na Prekrižju

Juričan se zaputio na Advent na Pantovčaku, odnosno  Advent u Vili Prekrižje.

Advent na Pantovčaku su prog vikenda Adventa skupa otvorili Kolinda Grabar Kitarović i Milan Bandić.

Juičan najavio odlazak na Pantovčak na Facebooku

Juričan je ovaj event najavio na Facebooku rekavši kako ide vidjeti svoje buduće odaje na Pantovčaku.

“Kao predsjednički kandidat dana 13. prosinca 2019. (petak) u 17.00 sati krećem u obilazak svojih budućih odaja na Pantovčaku 241.

Tamo ću svojim stručnim okom procijeniti štetu koja je nanesena dugogodišnjim neprimjerenim korištenjem i razgledat ću mjesto za sebe, svoje savjetnike, ali prvenstveno za novu bistu koja će krasiti svojom ljepotom i značajem predsjedničke odaje sljedećih godina. Biti će nam inspiracija, biti će nam motivacija, biti će naše svijetlo na kraju tunela.

Kao pravi predsjednički kandidat do Pantovčaka ću se voziti s narodom javnim gradskim prijevozom”, najavio je ranije na Facebooku.

Komentari