Juričan prozvao Bandića jer nije Škori osigurao i parking: ‘Ipak si ti dežurni droljo koji mu je sredio i parking kod bolnice Merkur’

Foto: Facebook

Bivši predsjednički kandidat i redatelj Dario Juričan prozvao je gradonačelnika Milana Bandića jer Škori nije osigurao i odgovarajući parking.

Podsjetimo, Grad Zagreb je samo pet dana nakon konstituiranja Sabora dodijelo gradski prostor stranci Domovinski pokret Miroslava Škore. Prostor je veličine 200 m2, a cijena je 1.252,25 kuna.

“Krateći ljetne dane u metropoli, čitam neumorni moj Rezaču etiketa tvoj Zaključak (Klasa: 372-01/20-01/774, Urbroj: 251-03-02-20-2 od 27. 7. 2020.) kojim si površinu od 200,36 m2 u ulici Kralja Držislava 3 uz mjesečnu naknadu u brutto iznosu od 1.252,25 kn dao potrebitom Domovinskom pokretu Miroslava Škore. Dok grad kojeg si davno uzjašio krepava, ti Rezaču moj za 6,25 kn po m2 daješ gradski prostor političkoj stranki koja već dobiva puste pare iz državnog proračuna za svoje aktivnosti. Dok je prosječna cijena m2 poslovnog prostora u centru grada 75 kn, zaslužni pajdo Škoro plaća 6,25kn, odnosno 12 puta manje. Prostor su dobili 5 (slovima: pet) dana nakon konstituiranja Sabora. Cijenim tu tvoju administraciju. koja je nakon pustih godina napokon pokazala svu svoju efikasnost!

Ali briga tebe, moj Rezaču etiketa, taj prostor je još uvijek znatno manji od onih 240m2 koje ti koristiš i kojima raspolažeš u svom obiteljskom gnijezdu, penthouseu u Bužanovoj ulici.

Mene je uvijek zanimalo jel ti kume dovoljno tih 240 m2? Jel kao minotaur šećeš po tim sobama i supruga Vesna ostavlja za sobom klupko vune dok te traži po stanu? Ili s obzirom koliko je izrezanih etiketa nađeno kod tebe, umjesto vune supruga Vesna ostavlja za sobom Fendi etikete?

Kad smo već kod etiketa, ono kad je Uskok odprhutao iz tvog stana, jesi li, kao seljo, šivao natrag na namještaj te Fendi etikete ili si ih, onako široke ruke, opet kao seljo, dao vozačima da se mogu doma kur*it? Ako ih je pak Uskok uzeo kao corpus delicti, nadam se da ćeš ih dobiti natrag od Suda, kao što si dobio natrag sva tri tajna stana kojima si raspolagao i koristio se njima i koje pajdo Mate Brzica sad tako revno rasprodaje, kao da ih se želi otarasiti.

Nego, da se mi vratimo na prostor u Kralja Držislava. Pretpostavljam kako ćeš prvo reći da je prostor pajdi Škori dan prema proceduri. Naravno da je moj Rezaču, pa zato si na čelo Povjerenstva za dodjelu gradskih prostora stavio svog pajdu iz stranke ujedno i zastupnika u gradskoj Skupštini, uvaženog Grgu Jelinića.

Ma drago mi je da je prostor dobio upravo naš hrabri Miroslav Škoro. Mnogi su bili protiv njega i njegove stranke, a ja eto moram reći da je mene jako razveselilo. Svi ti fini, nerealizirani i častohlepni ljudi su sada na okupu, pa se međusobno mogu natjecati tko će glasnije zazvati poglavnika i sočnije hračnuti po Srbima, izbjeglicama, svima drugima i drugačijima.

Tebi je svejedno, moj Rezaču etiketa. Znaš ti dobro kako zovu Škoru i njegov pokret: Trgovac i Imovinski pokret. A s takvima dobro znaš, ipak si ti dežurni droljo koji je Škori sredio i parking kod bolnice Merkur i kućicu za Advent. Dobar si ti čovjek.

Nije tebi teško dati, vratit će se, kapiraš ti tu seljačku matematiku. Samo, moj Rezaču, promijenila su se vremena. Moram ti reći, sada uzimaju sve od tebe i pružaju ti ruku, a kada odeš s gađenjem je brišu u prvi stolnjak. Njuše zadah političke lešine. To si ti, samo ti to još nitko od tvojih podguznih muha nije rekao. Ali ne brini, ja preuzimam Grad i imam plan za svaku od tvojih muha. Primjerice, Ivica Rovis bit će predsjednik Komisije za lustraciju, a dopredsjednik će mu biti Zvane Brumnić.

I još ću ti dati sagraditi spomenik u centru Zagreba, na mjestu neke od razrušenih kuća sa crvenom naljepnicom, da se svi s ponosom sjete koga su šest puta birali za gradonačelnika.

Nego, nadam se da će potrebiti pajdo Škoro uskoro uz taj poslovni prostor dobiti i pripadajući parking. Ja sam si uzeo slobodu da ga označim jer znaš kako se kaže, moj Rezaču, parking, sad il’ nikad!”, napisao je Juričan.

‘Milan Bandić’ obišao radnike Holdinga te im poručio: ‘Usporite, izbori su blizu’


Komentari