Juričan otkrio zašto se Bandić razveo od žene: ‘Bravo Milane, isplatilo se!’

FOTO: Pixsell

Nedavno predsjednički kandidat i redatelj Dario Juričan se na svom je Facebook profilu ponovno obratio zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću.

Razlog je vezan za njegovu suprugu Vesnu, koja je nedavno kupila stan u centru Zagreba.

Nakon što je Index pisao o novom stanu obitelji Bandić koji je gradonačelnikova supruga kupila od Bandićeva prijatelja Željka Šelendića, Juričan je na svom Facebooku objavio Ugovor o prodaji stana iz 1997. godine, kojim je stan u Preradovićevoj prodan Bandićevoj supruzi, a koji je, tvrdi Juričan, izvor sredstava za nedavnu kupovinu stana na Trgu Petra Petretića. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Milane o Bandiću, 25.3.1996. razveo si se na sudu od supruge Vesne. Izveo si tu operaciju samo da supruga Vesna može otkupiti stan u Preradovićevoj ulici u Zagrebu.

Vesna Bandić odmah je nakon razvoda podnijela Komisiji za stambene odnose grada Zagreba zahtjev za priznavanje stanarskog prava u Preradovićevoj 13, za stan od 38m2.

Vesna Bandić tvrdila je da u toj kući živi praktički od rođenja iako je tada živjela s tobom, tada još samo rezačem etiketa u nastajanju, u neboderu u Bužanovoj 41.

Samo dan nakon što je predala zahtjev, Komisija joj usvaja zahtjev za stanarsko pravo i Vesna otkupljuje stan za 35.760kn, što je tada bilo najmanje sedam puta manje od tržišne cijene.

Od razvoda braka do kupnje stana u Preradovićevoj prošlo je Milane – ravno sedam dana. Sada Milane vrtiš priču da je supruga Vesna upravo od prodaje tog stana u Preradovićevoj kćeri kupila stan od tvog pajde Šele od 68m2.

Hvala ti što si nas podsjetio, rezaču etiketa, koju si složenu operaciju bio spreman napraviti za 38m2. Danas tvoja kćer, majstore magle, zahvaljujući tvom poduzetničkom duhu ima skoro pa duplo kvadrata…Isplatilo se, Milane, bravo!”

Naročito me veseli, Milane, tvoja objava od jučer:
“NEMA NIČEG SPORNOG U IMOVINSKOJ KARTICI GRADONAČELNIKA!
Gradonačelnik se drži zakona i zakonske procedure (…)
Gradonačelnik uredno, ispravno i na vrijeme unosi promjene u svojoj imovinskoj kartici.”

“A gdje su nestali, Milane, svi oni luksuzni satovi Zenith, Cartier, Piaget, IWC….? Kamo su se odmetnuli oldajmeri iz Gruda…? Tko je progutao tri stana kojima si raspolagao i koristio se..? Kako je isparilo 200.000kn gotovine koja ti je nađena u pretresu ureda i stana?

A slike koje si pokušao sakriti kod Kikaša i zbog kojih ćeš u buksu na odmor na duže vrijeme jer si tražio Vidu Demarin da da lažni iskaz vezano uz te slike? Ajde, ajde, rezaču etiketa, šalji i dalje medijske objave uredno, ispravno i na vrijeme kako se držiš zakona i procedure, uveseljavaj nas, možeš ti to”, napisao je Juričan u svojoj objavi.


Komentari