Juričan ostavio šutu ispred Gradske uprave kako bi ukazao na problem: Evo što je Grad napravio s njom

Foto: Boris Kovacev / CROPIX

Bivši predsjednički kandidat i redatelj Dario Juričan jutros je htio ukazati na problem prilikom sanacije štete nakon potresa.

Obzirom da je od potresa prošlo 22 dana, a grad je prepun šute, Juričan je odlučio donijeti dio šute ispred zgrade Gradskog poglavarstva kako bi ju primijetio sam gradonačelnik.

Juričan pokrenuo novu akciju: ‘Dovezite šutu pred gradsku upravu da se Bandić pobrine za nju’

Reakciju samog gradonačelnika vjerojatno ni sam nije očekivao, ali niti to da će gradski komunalci tu šutu baciti u koš za smeće predviđen za komunalni sitni otpad.

“Nakon što sam vam gradonačelniče Bandić jutros, u namjeri da postanete bolja osoba i očistite grad Zagreb od šute, ostavio simbolički par komada šute ispred Gradske uprave, ista je bačena u prvi obližnji koš za smeće!

Gradonačelniče, još ste se nedavno smješkali na reklamama u kojima ste izgovarali: Stavi pravu stvar na pravo mjesto. I čini to često. Vi bi prvi morali znati da je šuta građevinski otpad koji se posebno odlaže i ne može se staviti u priručni koš za smeće.

Jeste li gradonačelniče Bandić samo nesposoban ili ste i temeljito beskoristan?”, upitao se ljutito Juričan na svom Facebook profilu.


Komentari