JURIČAN BOCNUO U ŠKORINO ’BIVŠE GNIJEZDO’: Jedan dio priopćenja DP-a posebno ga se dojmio: ’Dodao bih…’

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Trzavice i međusobna osuđivanja od strane Domovinskog pokreta i Miroslava Škore nastavljaju se. Škoro je navodno podnio kaznenu prijavu protiv nekoliko članova stranke koju je donedavno on sam vodio, a iz stranke su se u petak oglasili i priopćenjem.

Prozvali su dakako Škoru i osudili njegove postupke, ali i pozvali sve članove i simpatizere na jedinstvo i zajedništvo u ovim teškim trenucima. Upravo to pak za oko je upalo redatelju i aktivistu Dariu Juričanu koji je na svom Twitter profilu istaknuo baš taj dio priopćenja pa dodao: “Dodao bih:… u ovim teškim trenucima krađe”.

Inače, Nacional je objavio kako je Škoro bio primoran dati ostavku upravo zbog financijskih malverzacija u stranci u kojima je sudjelovao navodno on sam, ali i njegova bliska suradnica. Iz stranke su se u priopćenju osvrnuli i na to. “Paradoksalno je da je Škoro kazneno prijavio stranačke dužnosnike, koji su tražili da predsjednik i njegova najbliža suradnica dovedu poslovanje DP-a u legalne okvire. U tom kontekstu važno je znati da lažno prijavljeni dužnosnici nisu raspolagali financijskim sredstvima stranke; upravo suprotno – Miroslav Škoro je prijavio one koji su mu smetali i stajali na putu svega što je činio tijekom posljednjih mjeseci”, naveli su.

Naposljetku, zaključuju kako je Škoro pao na ispitu odgovornosti, a tvrde da su njegove optužbe banalne, ali i nesuvisle i krajnje uvredljive.

Komentari