JEDNA MEDALJA, DVA ČELNIKA! Sinkovićima čestitao i Tomašević i Milanović, evo kako nastupaju mladi političar, ali i onaj nešto starijeg kova

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Na osvojenom olimpijskom zlatu u Tokiju, braći Martinu i Valentu Sinković čestitao je i čelnik države, Zoran Milanović, ali i čelnik grada, Tomislav Tomašević.

“Poštovani Martine i Valente, iznimno mi je zadovoljstvo u ime svih Zagrepčana i u svoje osobno ime čestitati vam na zlatnom odličju u dvojcu bez kormilara na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Novim, sjajnim nastupom u finalu opravdali ste ulogu favorita, potvrdili svoju poziciju u vrhu svjetskog veslanja te oduševili i obradovali brojne navijače diljem Hrvatske. Želim vam puno sreće, zdravlja i uspjeha na svim budućim natjecanjima”, napisao je Tomašević.

Milanović je bio nešto manje služben. “Bravo, dva puta bravo za braću Valentina i Martina Sinkovića! Čestitam vam na zlatnoj olimpijskoj medalji, još jednoj u nizu u vašoj sjajnoj veslačkoj karijeri! Zahvaljujući vama i vašem neumornom sportskom trudu i radu, hrvatska zastava opet se vije na najvišem olimpijskom postolju!, naveo je pak predsjednik RH.


Komentari