JEDINA UTVRDA BM365 OVIH IZBORA DOŽIVJELA KOLAPS: Ponavljat će izbore jer je jedan zastupnik prebjegao iz stranke i to u HDZ!

Foto: Marin Tironi/PIXSELL

U jedinom mjestu u kojem je Stranka rada i solidarnosti odnijela pobjedu na lokalnim izborima, u Brezovici, u srijedu je propao drugi pokušaj konstituiranja vijeća gradske četvrti, javlja Večernji list.

Pomutnja je nastala kada je Nenad Žugaj, prebjegao iz Stranke rada i solidarnosti u HDZ i sada ne želi podržati kandidatkinju bivše stranke za predsjednicu vijeća. To pak znači da je ponavljanje izbora moguće.

Predsjednica prethodnog saziva, ali i kandidatkinja ovogodišnjeg, Marina Pucević govori kako ju je takav postupak osobno povrijedio i da nema volje za komentiranjem. Što se pak tiče ponavljanja izbora, ističe kako su i više nego spremni.

Vladimir Iviček htio je dvije godine biti predsjednik. Želio je da on bude prve dvije, a ja da budem druge dvije godine predsjednica. Mi se s tim nismo složili jer je taj prijedlog došao nakon ovog žetončića. To mi je tako bolno da ne znam kako bih to nazvala”, zaključila je.

Komentari