IZA USPJEŠNE JELENE STOJI MLADEN! Evo što radi suprug Bandićeve nasljednice. Zarađuje gotovo 44.000 kuna mjesečno

Photo: Robert Anic/PIXSELL

Iako je trenutačno prva žena Zagreba, plaća Jelene Pavičić Vukičević nije ni upola visoka kao mjesečna primanja njezinog supruga Mladena. Naime, obnašateljica dužnosti gradonačelnika u nedjelju je sugrađanima otkrila svoju imovinsku karticu i poručila “dok drugi najavljuju, evo moje”.

Za svoju poziciju u Poglavarstvu “odvažna i svoja” dobiva neto plaću od 15.183 kune, dok suprug u kompaniji za proizvodnju baterijskih ćelija ‘Northvolt AB’ zarađuje 43.774 kuna mjesečno! Inače, Mladen Vukičević već dvije godine živi i radi na sjeveru Švedske, daleko od njihova prostrana stana od 106 kvadrata na Trgu Stjepana Radića, a nedavno je u razgovoru za Gloriju priznao kako je do posla došao putem društvene mreže LindedIn još 2018. godine.

“Ovaj posao ne može se raditi bez podrške obitelji. Dva tjedna smo razgovarali o Jeleninoj kandidaturi, a nakon što sam vidio jedan od njezinih javnih nastupa, koji je bio fantastičan, shvatio sam da je to najbolje što može napraviti. Uvijek smo bili tu jedno za drugo. I ona je mene podržala kad sam dobio priliku života u Švedskoj. Ipak, postavio sam uvjet: da ostane poštena, dostojanstvena i sa stavom, što je za sada opravdala”, otkrio je diplomirani inženjer strojarstva s kojim Pavičić Vukičević ima kćer Enu koja će uskoro napuniti 18 godina.

Inače, Vukičević je desetak godina vodio pogon energetike u Zagrebačkoj pivovari, a radio je i u Janafu. Tvrtka u kojoj je sada zaposlen bavi se proizvodnjom komponenti za električna vozila, a tamo je na poziciji menadžera izgradnje i pokretanja proizvodnje za greenfield investicije.

Premda su fizički razdvojeni većinu godine, Pavičić Vukičević ima veliku potporu svojeg supruga u borbi za svoj prvi mandat na čelu Zagreba.


Komentari