IMA LI BM 365 BUDUĆNOST? Kojić otkriva: ‘Više od 2.000 ljudi platilo je godišnju članarinu’

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Poslovni direktor Stranke rada i solidarnosti-Bandić Milan 365 Slavko Kojić za Jutarnji je otkrio kakvo je stanje u spomenutoj stranci. Naime, više od dvije tisuće članova platilo je godišnju članarinu, a ovih se dana učlanilo sedam osoba, otkriva Kojić i kaže “idemo dalje, a ja ću bit zadnji koji će ugasiti svjetlo”.

Kojić kaže da on trenutno ne vidi drugu opciju i da ostaje u BM 365.

“Osobno ostajem tu gdje jesam jer trenutačno ne vidim drugu političku opciju kojoj bi radije pripadao”, izjavio je za Jutarnji.

Otkrio je i što se događa s Jelenom Pavičić Vukičević. Trebali su se sastati nakon godišnjih odmora kako bi se ona izjasnila o svojoj poziciji predsjednice stranke, no to se još nije dogodilo.

Podsjetimo, Pavičić Vukičević na čelo stranke došla je nakon smrti osnivača BM 365, Milana Bandića. Upravo je ona bila kandidat na lokalnim izborima, no nije uspjela ući u drugi krug u borbi za gradonačelničku fotelju u glavnom gradu Hrvatske. Nakon kraha na izborima u svibnju, mediji su počeli pisati da će Pavičić Vukičević započeti znanstvenu karijeru kao docentica Kineziološkom fakultetu, što je kasnije potvrđeno na web stranicama fakulteta.


Komentari