‘IGRAT ĆU POŠTENO’ Fleiss nakon najave kandidature: ‘Samobor se može voditi kao tvrtka sa sposobnim, a ne podobnim ljudima’

Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Proslavljena bivša skijašica Nika Fleiss (36) nakon najave kandidature za gradonačelnicu Samobora, kao nezaisna kandidatkinja uz potporu HDZ-a, rekla je kako želi promijeniti stvari na bolje.

“Samobor je najljepše mjesto na svijetu i tu želim početi mijenjati stvari. Vjerujem da se može voditi grad kao ozbiljnu tvrtku sa sposobnim, a ne podobnim ljudima. Možemo to zvati i politika”, rekla je Nika za Dnevnik Nove TV.

U svom prvom političkom intervjuu priznala je kako još nije svjesna da politika nije “fair-play”. Dodala je kako još uvijek vjeruje da politika to može biti. Kaže kako to proizlazi i iz obiteljskog odgoja. Istaknula je da će ona igrati pošteno.

Rekla je kako će ostati nezavisna i svoja, iako ide uz potpou HDZ-a. Fleiss ističe kako bi najprije željela bolju komunikaciju s građanima.

“Prvo bih trebala napraviti duboku analizu, a za početak Gradska uprava morala bi bolje komunicirati sa sugrađanima, i povući više novca iz EU fondova jer je Samobor tu među zadnjima”, objasnila je Fleiss i dodala kako u Samoboru nema prireza, ali da može 100 puta bolje. Nije još razmišljala o svojem timu i stručnjacima, ali govori kako će i to doći s vremenom.


Komentari