‘Hvala Milanka, mi smo i ušli u politiku da bismo se takvima kao što ste vi gadili. Vaše gađenje, naš ponos’

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Milanka Opačić, sada već bivša saborska zastupnica SDP-a, napokon je potvrdila nagađanja i danas objavila da ulaz u klub Milana Bandića.

Naravno, Opačić tvrdi da će i dalje djelovati kao socijaldemokratkinja te da je ovu odluku donijela jer je, kako tvrdi, u Saboru teško biti pojedinac, kaže i da će glasati “po savjesti”, a usput je najavila i neke ideje i projekte pa “živi bili pa vidjeli”. Bio joj je, kaže, dovoljan buket cvijeća koji je Bandić donio za prelazak u njegov što dodatno krasi ovu političku trgovinu, tim više što je Bandić danas rekao da nije ni znao da je sada dio njegova kluba.

Stranka rada i solidarnosti BM365 sada ima 11 zastupnika i četvrti je saborski klub po brojnosti, a tako i odlučujuću snaga kada je u pitanju održavanje krnje Vlade premijera Andreja Plenkovića.

Dok su neki čak iz nekog čudnog razloga iznenađeni ovim potezom, većina je istaknula da se Milanka Opačić nema rezultata kojima se istaknula, a koji bi išli u korist građana, uz to nema dana radnog staža u realnom sektoru, a novi obiteljski zakon koji je donijela kao ministrica socijalne politike mladih srušio je sam Ustavni sud.

Njezin je prelazak prokomentirao i Mostov Marko Sladoljev.

Kaže Milanka Opačić da “ona u Most ne bi ni mrtva mogla ući”. Ovakvu pohvalu od političkih protivnika ipak nismo mogli očekivati. Hvala Milanka, mi smo i ušli u politiku da bismo se takvima kao što ste vi gadili. Vaše gađenje, naš ponos, napisao je Mostov saborski zastupnik na Facebooku.


Komentari