HDZ Trnje: ‘Nismo niti ćemo biti za ideju betonizacije parka na Savici’

FOTO: Savica ZA park / Facebook

U srijedu se priopćenjem o betonizaciji kvarta Savica oglasio ogranak HDZ-a u zagrebačkoj gradskoj četvrti Trnje.

Potaknuti učestalim medijskim napisima proteklih nekoliko tjedana, kao i sve češćim pritiscima od strane samog vrha gradskih struktura na vijećnike Vijeća gradske četvrti Trnje, a osobito na vijećnike Mjesnog odbora Trnjanska Savica, želimo jasno i nedvosmisleno artikulirati stav HDZ-a Trnje vezan uz projekt uređivanja (betonizacije) parka na Savici.

Trnjanski HDZ nije niti će biti za ideju betonizacije parka na Savici. Građani Savice kroz javnu raspravu s gradskim upravnim tijelima i potencijalnim projektantima, te uz suradnju s vijećnicima MO Trnjanska Savica i GČ Trnje, trebaju zajedno odlučiti kakav park žele za sebe i svoju djecu.

Vijećnici HDZ-a u MO Trnjanska Savica ne mogu dati pozitivno mišljenje o projektu kojim se nastoji devastirati najveća zelena površina na Trnjanskoj Savici. Temeljna zadaća vijećnika u mjesnim odborima, bez obzira na stranačku pripadnost, mora biti isključivo javni interes naših sugrađana, a to je kvalitetniji i ljepši život na našem Trnju, kazali su iz ogranka HDZ-a u zagrebačkoj četvrti Trnje.

Komentari

Komentari