HDZ-ovci izlaze na birališta: Premijer glasao na Črnomercu, listiće zaokružili i zagrebački kandidati

Foto: Marko Lukunic /PIXSELL

Od 8 do 19 sati, svi članovi i članice HDZ-a imaju mogućnost izjasniti se o čelnicima svojih lokalnih organizacija. Naime, u tijeku su unutarstranački izbori, a predsjednik stranke, Andrej Plenković svoju je dužnost obavio u 10 sati na biračkom mjestu Črnomerec.

Tom prilikom rekao je kako se danas stvara temeljna struktura stranke koja će upravljati strankom. “Proces je demokratski. Želim da prođe uredno, da onda svi mogu prionuti poslu”, rekao je pa upitan hoće li izbori unijeti promjene rekao kako se mogao kandidirati svatko tko je to htio.

“Proces je transparentan, svi su mogli sudjelovati, nema primjedbi. Jedan član, jedan glas”, istaknuo je potom pa sve članove i članice stranke putem Twittera pozvao da izađu na izbore.

Za fotelju zagrebačkog predsjednika stranke bore se Pavo Kostopeč i trenutni predsjednik Mislav Herman čiji potpredsjednici žele biti i ministar Josip Aladrović te ministrica Nikolina Brnjac.

Kostopeč je objavio kako je kroz jutro svoj listić zaokruži, a Herman je učinio isto nešto iza podne.

“Dobro jutro draga članice i članu zagrebačkog HDZa! Izađi danas na izbore u HDZ-u, važno je! Slijedi svoja promišljanja, slušaj svoj instinkt, izrazi svoj stav. Danas Ti odlučuješ!”, poručio je pa dodao: “Podrži tim s kojim u HDZ Zagreb promjena dolazi!”, naveo je Kostopeč.


Komentari