Hasanbegović o obračunu u Skupštini: ‘Osjetljivi smo na Dinamo’

Pixsell

Zlatko Hasanbegović prokomentirao je obračun stranačkog kolege Davorina Karačića i Tomislava Tomaševića.

“Ne znam je li riječ o nasrtaju, nisam ni čuo ni vidio, ne mogu komentirati. Svi koji me poznaju znaju da sam protiv bilo kakvog nasilja, verbalnog ili stvarnog. Ovdje nije riječ o nasilju, nego o malo žešćoj raspravi s navijačkom pozadinom”, kazao je Hasanbegović.

Ističe da su norme iste za sve i da se one ne smiju kršiti, ali da su Neovisni za Hrvatsku posebice osjetljivi na Dinamo

“Naš klub je nositelj duha tribine, interesa autentičnih Dinamovih navijača. Posebno smo osjetljivi kad se insinuira politička trgovina. Prošlog tjedna je u skupštini usvojen naš zaključak protiv privatizacije Dinana. Oni koji su Dinamov stadion vidili samo na malom ekranu, ne mogu docirati klubu Neovisnih za Hrvatsku u kojem su tri osobe koje su odrasle na navijačkoj tribini”, kaže Hasanbegović.

“Iz politikantskog pokušaja intervencije lijeve oporbe u unaprijed dogovoran zaključak s navijačima. Preko naših leđa i preko Dinama su pokušali penetrirati u nešto o čemu ne znaju ništa i politički parazitirati na nečemu što je gradsko dobro, a to je Dinamo”, odgovara Hasanbegović na pitanje o povlačenju točke o Dinamu s Dnevnog reda.

 


Komentari