GRBIN MU JE ZAPEČATIO SUDBINU: Maras izlazi iz politike, a htio je ’upravljati’ Zagrebom: ’Hvala vam’

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

“Dragi moji, život je nepredvidiv”, započeo je donedavni član SDP-a, Gordan Maras, svoju oproštajnu objavu na svom Facebook profilu.

“Prije nešto više od godinu dana mislio sam da ću još dugo biti u politici, zastupati vas i boriti se za bolju Hrvatsku i Zagreb. Nije ispalo tako. U Hrvatski sabor došli su neki drugi zastupnici koji se danas bore za vas i koji imaju za to vaše povjerenje”, objasnio je pa dodao: “Na kratko sam po prvi puta u životu, nakon dvadeset godina rada, bio prijavljen na zavodu zapošljavanje kao nezaposlena osoba i zahvalan sam što mi je država dala vjetar u leđa da na temelju poslovnog plana i potpore postanem poduzetnik te pokrenem svoj posao. Osjećam se pun energije, željan rada i svjestan da sam na novom početku te da ću napraviti sve što mogu da iskoristim ovu priliku”, pojašnjava.

Naglašava dalje kako saborska mirovina nikad nije bila opcija jer želi raditi pa otkriva čime će se dalje baviti.

“Ukoliko vam je potreban netko tko će vas uputiti u europske fondove, provesti kroz zamršene bankarske procedure financiranja vaših projekata, pomoći savjetom i kontaktom razvoj vašeg poslovanja, slobodno se javite. Izrada weba je u tijeku”, govori.

“Hvala vam na podršci svih ovih godina, nadam se da ću je imati i dalje”, zaključio je.

Podsjetio, Maras je jedan od članove koje je predsjednik stranke Peđa Grbin izbacio iz stranke tijekom čiste koju je najavio. Maras se kasnije i sam ponovno prijavio u stranku, ali nije prihvaćen.


Komentari