Zastupnici napravili ‘pesju kućicu’ za Bandićeva Rudija: ‘Ispunili smo uvjet za nastavak razgovora oko žičare’

Screenshot/Twitter

“Lakše je gablati nego delati, a oni koji u životu nisu napravili ni pesju kućicu gablati mogu, ali raditi ne znaju”, izjavio je Milan Bandić nedavno na obilježavanju početka radova na sljemenskoj žičari.

Zastupnik Gradske skupštine Grada Zagreba Renato Petek (Naprijed Hrvatska) ovaj vikend s kolegom Matejom Mišićem (SDP) izgradio je pesju kućicu, jasno se referirajući na Bandićevu izjavu.

Kućicu su izgradili, kažu, za Bandićevog psa Rudija, a u ponedjeljak će mu je službeno i predati.

Na Staru godinu dvojac je u Gračanima šampanjcem nazdravio za sljemensku žičaru. I tada su se ironično osvrnuli na projekt zagrebačkog gradonačelnika.

“S velikim ponosom i zadovoljstvom nakon 4225 dana, kao što možete vidjeti, danas se otvara moderna, suvremena zagrebačka žičara. Danas Hrvatska postaje Švicarska, Sljeme postaju Alpe – 84 suvremene, svemirske gondole prevozit će 1500 putnika u satu. Iza nas vidite ovu modernu zgradu koja će biti jedna od postaja nove žičare. Moramo posebno zahvaliti dvojici ljudi bez kojih ovo ne bi bilo moguće – s jedne strane gradonačelnik Bandić, čovjekoljub, s druge strane, imamo predsjednika Skupštine Andriju Mikulića koji je godinama podržavao proračun Grada Zagreba kao i gradski HDZ samo da bi ova žičara danas na vrijeme, 31. prosinca 2018. godine, kao što je gradonačelnik i najavio, bila otvorena”, izjavio je tada pred okupljenim novinarima SDP-ov Mišić.


Komentari