‘GRADSKI STUPOVI NISU STUPOVI PLATFORME MOŽEMO’ Mamić napala Tomaševića: ‘Nema pravo zabraniti zastave Hoda za život’

Foto: N1 screenshot

Komunikacijska stručnjakinja Ankica Mamić komentirala je zabranu zastava Hoda za život u Zagrebu

“Isti oni koji govore o tome kako je ministar Banožić napravio veliki propust kada nije pilota Selaka pozvao na proslavu, ti isti će reći da je Tomašević u pravu što ne stavlja zastave na gradske stupove”, rekla je Mamić.

“Nijedan ni drugi nemaju pravo privatizirati. Bez obzira na to kojeg je svjetonazora gradonačelnik, on ne mora participirati u događajima, ali gradski stupovi nisu stupovi platforme Možemo! nego stupovi svih poreznih obveznika koji plaćaju najveći prirez u Hrvatskoj. Mislim da gradonačelnik nema pravo zabraniti zastave ni Hoda za život niti Pridea. To je odluka koja će dodatno dijeliti građane”, kazala je Mamić za N1.

Podsjetimo, zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević kazao je kako se ne slaže s ciljevima Hoda za život te da kao gradonačelnik ne može biti pokrovitelj takvim događanjima, što je jasno govorio i tijekom kampanje.

“Kao gradonačelnik, odlučujem kojim ću događajima biti pokrovitelj i pokroviteljstvo odobravam za one događaje koji su u skladu s politikom gradske vlasti. Također, kao gradonačelnik dajem finalnu suglasnost na mišljenja gradskih zaposlenika vezano za projekcije na fontanama te za postavljanje zastava na gradske jarbole”, kazao je Tomašević.

 

Komentari