Grad Zagreb demantira Nogalove tvrdnje: ‘Sjednica nije prekinuta’

Foto: Marko Todorov / CROPIX

Kako smo pisali ranije, smijenjeni ravnatelj Dječje bolnice Srebrnjak Boro Nogalo izjavio je danas, nakon sjednice Upravnog vijeća (UV) na kojoj je trebala biti donesena odluka o novom ravnatelju, kako se nada da su u UV-u shvatili koliko je cijela situacija oko Dječje bolnice protuzakonita i bezobzirna.

“Iz neformalnih izvora saznao sam da je sjednica ponovno prekinuta i da će još razmisliti o nekim stvarima. Nadam se da su u UV-u shvatili koliko je ovo protuzakonito, loše i bezobzirno”, kazao je Nogalo.

Nogalo: ‘Nadam se da su u Upravnom vijeću shvatili koliko je ovo protuzakonito’

Grad Zagreb je brzo reagirao na njegove tvrdnje priopćenjem u kojem tvrdi kako sjednica nije prekinuta nego da su obavljeni su razgovori s kandidatima za novog ravnatelja, odnosno ravnateljicu.

“Danas je održan nastavak Sjednice Upravnog vijeća Dječje bolnice Srebrnjak i obavljeni su razgovori s kandidatima za novog ravnatelja, odnosno ravnateljicu.

U zakonskom roku, donijet će se Odluka o izboru novog ravnatelja ili ravnateljice te gradske ustanove. DB Srebrnjak do Odluke, zastupat će v.d. ravnateljice Ivana Đerek Dubravčić, dr.med.

O novoj Sjednici Upravnog vijeća i vremenu održavanja iste, javnost će na vrijeme biti obaviještena”, stoji u priopćenju iz Grada.

Podsjetimo, na današnjoj sjednici UV-a po treći put nije donesena odluka o novom ravnatelju, iako je to predsjednica UV-a Ana Stavljenić-Rukavina najavila prošlog tjedna. Stavljenić-Rukavina danas nije bila dostupna za izjave.


Komentari