‘Gospođi koja se jučer požalila na buku žičare noćas je izgorio auto. Treba li netko stradati?’

Photo: Renato Petek

Renato Petek, kandidat za zamjenika SDP-ovog potencijalnog gradonačelnika Joška Klisovića, na svome je Facebooku iznio poprilično teške insinuacije. Naime, Petek tvrdi da je ženi koja se žalila na buku žičare izgorio automobil!

“Gospođi koja se jučer požalila na buku žičare, noćas je izgorio auto! Saga oko najskuplje, a nefunkcionalne žičare dobila je neočekivan zaplet. Treba li netko stradati kako bi se potpuno rasvijetlila priča oko afere “žičara” koje su zajedničkim snagama izgradili BM365 i HDZ?

Gospođi Banek koja je jučer hrabro istupila u medijima i požalila se na buku žičare zbog koje joj je smanjena kvaliteta života, noćas je izgorjelo vozilo ispred kuće, uz samu trasu žičare. Mjerenjem buke građani su, u svojim objektima uz trasu žičara, kod Donje postaje te kod kutne skretnice, utvrdili da je ona iznad zakonom dozvoljenih granica”, napisao je Petek pa dodao:

“Sada je na redu Državni inspektorat, a nadam se da ni policiji neće trebati puno vremena da utvrdi tko je zapalio auto ili je on gorio spontanim samozapaljenjem što smo već kao razlog požara slušali vezano uz otpad na Jakuševcu”.

https://www.facebook.com/PetekRenato/posts/894204744462247

Zagrebačka je policija u četvrtak potvrdila kako je noćas oko 2.30 na Medveščaku u Ulici Gračansko dolje, na za sada neutvrđeni način planuo BMW u vlasništvu 56-godišnjaka, a te da je velikim dijelom izgorijeo.

Očevid se trebao provesti dana.


Komentari