GLASUJTE U ANKETI: Jesu li mediji prekritički, objektivni ili preblagi prema Tomaševiću?

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Otkad je šef Možemo! Tomislav Tomašević u lipnju preuzeo vlast u Zagrebu, kao da mu netko stalno baca klipove pod noge. Natječaj za otpad, prinuđenost na suradnju s Petrom Pripuzom, nespretna komunikacija oko uvođenja građanskog odgoja, imenovanja, sukobi i smjene u Holdingu, dvojben odabir suradnika, poplave po gradu – samo su neki od problema koji su u malo vremena snašli nasljednika ”starog lisca” Milana Bandića.

Je li Tomaševićev start uistinu tako loš, ili je ovakav dojam pak rezultat medijske slike stvorene pod utjecajem raznih neistomišljenika i interesnih skupina, pitanje je na koje će odgovor pokazati vrijeme.

Politički komentatori, ali i građani na društvenim mrežama često su podijeljeni kad je u pitanju ocjena rada gradonačelnika Tomaševića, no činjenica je da bi se malo tko uopće lako nosio s nataloženim izazovima u desetljećima zapuštenom gradu. U ovotjednoj anketi vas stoga pitamo: Kako, po vašem mišljenju, mediji izvještavaju o radu gradonačelnika Tomaševića?

Je li to prekritički, jer je tek počeo i treba ga pustiti da radi, je li objektivno i nepristrano, kako i treba biti, ili je pak pristrano jer su mediji preblagi prema gradonačelniku?

Izjasnite se u našoj anketi. Ako ulazite na portal preko računala, anketa se nalazi s desne strane. Na mobitelu ćete je naći ispod rubrike Crna kronika.

Komentari