GLAS ‘OPRAO’ DIREKTORA ČISTOĆE: ‘Bavi se intervjuima u kojima plače nad svojom tužnom sudbinom’

Anka Mrak Taritaš (Foto: Davor Pongracic / CROPIX)

Iz stranke Glas reagirali su na gostovanje direktora Čistoće Davora Vića, na televiziji N1, u kojem je upoznao javnost s nedostatkom radnika koji bi odvozili smeće, sadili cvijeće, čistili ulice.

Poručuju da se Holding i Čistoća prime posla, a ne intervjuima u kojima plače nad svojom tužnom sudbinom. Kažu da su barem dvadeset puta čuli da nema vozila i radnika.

Prenosimo njihovo priopćenje.

“Dok se Zagreb guši u smeću, novi voditelj zagrebačke Čistoće bavi se PR-ovskim intervjuima u kojima plače nad svojom tužnom sudbinom.

Pa nam je tako opet nabrojao sve što se nije radilo zadnjih 5, 10 i 15 godina, sve što ne valja i sve čega fali. Ono što nismo čuli i čime se nitko ne bavi je što će se raditi danas, za mjesec dana i do kraja mandata, s kojim rokovima i što će biti rezultati”.

“Potpuno je suludo da ljudi koji imaju sve upravljačke poluge u rukama konstantno o svemu govore kao da su nemoćni i čekaju da se problemi riješe sami od sebe. I to u takvom ogromnom sustavu i sa svim resursima s kojim raspolažu. Nema vozila i radnika?

Čuli smo to barem dvadeset puta, a ono što nas sad zanima je kako voditelj podružnice Čistoće planira nabaviti dovoljan broj vozila i organizirati rad tako da se otpad u Zagrebu skuplja redovno. Sve drugo nek’ okači “mačku u rep” i konačno se primi posla”.

Komentari