GDJE JE NESTAO ČOVJEK? Tomislav Tomašević se još nije pojavio u kultnoj emisiji Radija Sljeme ‘Zagrebi po Zagrebu’

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Zagrepčani su nekad svake srijede u 10:30 na frekvenciji Radija Sljeme, imali priliku čuti glas pokojnog gradonačelnika Milana Bandića koji se doticao problema građana u emisiji “Zagrebi po Zagrebu”. No, otkad je došao na vlast, novi se zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević, još nijednom nije pojavio u popularnoj emisiji.

“Nakon što je izabran za gradonačelnika, zamolio je da prva emisija ne ide odmah prve srijede, što smo s razumijevanjem prihvatili. Nakon toga odgađao je dolazak i sljedećih srijeda zbog, kako nam je rečeno iz njegovog Ureda za odnose s javnošću, neodgodivih obveza”, rekla je urednica Radija Sljeme Tanja Baran za Večernji, no istaknula je činjenicu da je Tomašević potvrdio da će sudjelovati u emisiji kao što je to činio i njegov prethodnik.

Osim toga, Baran navodi da se emisija u ovakvom formatu realizirala više od deset godina, no Radio Sljeme je i prije emitirao sličnu emisiju pod nazivom “100 na sat s gradonačelnikom”.

“U svim tim formatima, željelo se omogućiti slušateljima da osobno komuniciraju s gradonačelnikom vezano uz komunalnu problematiku i bolju kvalitetu života u gradu Zagrebu”, dodaje Baran.

Podsjećamo da je nakon smrti gradonačelnika Bandića, tjednu tradiciju nastavila njegova zamjenica Jelena Pavičić Vukičević, sve do odabira novog gradonačelnika, nakon čega se u tom terminu može čuti samo glazba.

Komentari