(FOTO) SINČIĆ REFORMIRAO STRANKU: Osigurao si mjesto, a onda podijelio značajnu fotografiju modno usklađenih kolega, ’Spremni za izbore 2024.’

Facebook/Ivan Vilibor Sinčić

Živi zid održao je unutarstranačke izbore na kojima je eurozastupnik, Ivan Vilibor Sinčić, ponovno odabran za predsjednika.

Za glavnog tajnika izabran je Tihomir Lukanić, a u vodstvo stranke su izabrani gradonačelnik Čabra Antonio Dražović, vijećnik u gradskom vijeću Vinkovaca Goran Kajkić, asistent u Europskom parlamentu Lovre Crvelin te bivši saborski zastupnik Damjan Vucelić, javljaju iz stranke. Dodali su i kako je Živi zid počeo s reformom i pripremama za sljedeće parlamentarne izbore na kojima zajedno s Mislavom Kolakušićem najavljuju okupljanje zajedničke platforme.

S druge strane, predsjednik Sinčić na svom Facebook profilu pohvalio se novim vodstvom pa objavio fotografiju na kojoj gore navedena šestorica, modno usklađeni, u bijelim košuljama poziraju na Zrinjevcu. Za tu priliku citirao je Stephena Hawkinga: “Vrlo je važno ne odustati. Tek tako možete nešto i učiniti”, ali i dodato hashtag, izbori2024.

 

Komentari