(FOTO) Bandićev stožer poput ‘Ljeta na Savi’: Pogledajte komornu atmosferu u stožeru prvog čovjeka Zagreba

Najnovije izlazne ankete zaključene sa zatvaranjem birališta HDZ-u predviđaju 62 mandata, Restart koaliciji 43, Domovinskom pokretu 14, Mostu 9, Možemo 8, Stranci s imenom i prezimenom-Pametno-Fokus 3, a HNS-u 1 mandat.

Ono što je zasada najveće iznenađenje jest promjena odnosa snaga u Zagrebu gdje prva opcija nisu ni SDP, ni HDZ, ali ni aktualni gradonačelnik Milan Bandić.

U 1. izbornoj jedinici koja obuhvaća šire središte Zagreba prva opcija je Možemo! sa osam osvojenih mandata.

Ono što su ankete predviđale i prije izbora jest veliki pad Stranke solidarnosti i rada Milana Bandića koja prema trenutnom stanju ne ulazi u Sabor.

Sukladno rezultatima prvih anketa, takva je i atmosfera u Bandićevom stožeru gdje je ljudi jako malo, a pitanje je hoće li se prvi čovjek grada uopće pojaviti i dati izjavu za medije.

Voditelj izbornog stožera stranke Bandić Milan 365 – Stranke rada i solidarnosti Ivica Lovrić, u nedjelju je nakon izlazne ankete izjavio da se u njihovoj stranci još uvijek nadaju jednom mandatu, prije svega u drugoj izbornoj jedinici gdje je nositelj liste bio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

“Mi smo imali za cilj osvajanje jednog mandata, da ostanemo parlamentarna stranka. Vidjet ćemo konačne rezultate, nadamo se još uvijek da bi se taj jedan mandat mogao dogoditi, prije svega u drugoj izbornoj jedinici”, rekao je novinarima Lovrić.

Nove izlazne ankete zaključno s zatvaranjem birališta: U središtu Zagreba ne vodi ni HDZ ni SDP!


Komentari