(FOTO) Anka Mrak Taritaš se urnebesnim objavama ‘sprda’ s Bandićem nakon njegove izjave da je ‘izmislio Jabuku’

FOTO: Anka Mrak Taritaš / Facebook

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić jučer je gostujući u emisiji Radio Sljemena na upit voditelja komentirao da ne dolazi u obzir da nestane klub Jabuka, čiju su terasu ponovno počeli rušiti radnici po nalogu Grada.

No, ono što je obilježilo njegov nastup u emisiji bila je možda dosad najlegendarnija Bandićeva izjava: “Kako ću ja biti protiv Jabuke, kad sam je ja izmislio.”

GK Jabuka uskoro slavi 50. rođendan, a Milan Bandić je rođen 1955., dakle tada je imao 12 godina. Vizionar od malih nogu.

Građani i mediji od jučer su fascinirani tom izjavom, no pravi show napravila je zastupnica Anka Mrak Taritaš, koja je na svojoj Facebook stranici objavila seriju fotomontaža, svaka sa svojom pričom, na kojima je lice drugih ljudi zamijenila Bandićevim.

Tako je zagrebački gradonačelnik, po humorističnim objavama Mrak Taritaš, prisustvovao i bio zaslužan za osnivanje benda Crvena jabuka, osim GK Jabuka s Andyjem Warholom zajedno je stvarao i Studio 54, a poznat je i kao osnivač legendarnog kluba CBGB još 1973.


Komentari