Filipović uzvraća udarac Škori jer ga je prozvao ‘Trnoružicom’: ‘Ja sam bio najveći kritičar Bandića’

davor filipović
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Miroslav Škoro, koji je u subotu na Cvjetnom trgu održao svoj prvi službeni govor u utrci za Zagreb, nije propustio priliku da “bocne” HDZ-ovog asa Davora Filipovića.

“To je onaj gospodin koji se zove Trnoružica. Spavao je četiri godine. Glasovao je za sve što je trebalo. Sad se probudio i dijeli okolo lekcije. Malo je zakasnio”, poručio je čelnik Domovinskog pokreta.

No, Plenkovićevoj “trećoj sreći” nije dugo trebalo da uzvrati udarac.

“Da on nije spavao, vidio bi da sam bio najveći kritičar Bandića. A kad smo kod bajki, neka objasni kako je od svojih kućica i parkinga sagradio svoj dvorac”, odgovorio je Filipović, a onda i skrenuo fokus na druge protukandidate.

Prvo je objasnio kako financije smatra velikim problemom u Gradu Zagrebu jer se njima, kako tvrdi, upravlja neefikasno pa predlaže uvođenje procedura kojima će se kreirati antikorupcijska klima u Zagrebu.

“Važni su javni natječaji, kolege Tomaševića i Klisovića uključit ću u projekte kako se više nikad ne bi dogodila Žičara”, istaknuo je, prenosi Dnevnik.

Rekao je da u planu ima ostaviti sva socijalna prava poput besplatnih udžbenika, a zaposlenicima u gradskoj upravi je poručio da nitko neće završiti na cesti.

“Vidio sam da se Tomašević veseli debati. Pozivam ga da ne poziva takve kandidate nego neka se odazove mojem pozivu na debatu da građani vide što on nudi osim aktivizma”, zaključio je Filipović.

 

 


Komentari