Filipović komentirao Tomaševića uz Hladno pivo: Imamo bicikl radi dojma, imamo stav, ali nemamo pojma

Photo: Davorin Visnjic/PIXSELL

Davor Filipović, HDZ-ov zastupnik u Gradskoj skupštini gostovao je u N1 Studiju uživo pa odmah na čistac izvukao kako oporba ne likuje, nego upozorava na događanja u Holdingu. Govori kako nitko nije očekivao da u sto dana nova vlast učini čuda, ali zaključuje kako je trenutni kao rezultat borbe za izborni plijen.

Ističe kako je Tomašević govorio da je bio konzultant u 40 zemalja svijeta, ali ovaj HDZ-ovac smatra da onda ne bi ovako kršio ugovorene obveze, aludirajući na drug grada zbog kojeg su podignute dvije ovrhe.

“Stavio bih ovo u kontekst jedne pjesme Hladnog piva: ‘Imamo dobra kola radi dojma, imamo stav i kad nemamo pojma’. U kontekstu gospodina Tomaševića, imamo bicikl radi dojma, imamo stav, ali nemamo pojma. Pogledajte Vukovićev mail koji je jutros objavljen, on tamo govori da je primao usmene naredbe vezane za kadroviranje što je nedopustivo”, tvrdi.

Holding na koljenima

Govoreći o ovrhama Holdinga, tvrdi kako ne zna hoće li one poduzeću ugroziti poslovanje, iako tvrdi da iznos od 25 milijuna kuna to ne bi smio učiniti. Ipak, dodaje i kako gradonačelnik nije iznio podatke o poslovanju Holdinga, ali i kako je zabranio nastupanje tamošnjih čelnih ljudi.

Zaključuje kako nekadašnje čelnike, Vukovića i Samodola ne poznaje osobno, ali da su mu drugi rekli da su to stručni i pošteni ljudi.

“Krajnje je vrijeme da u našem gradu stvari počnu funkcionirati po zakonu. Ni ja ni građani nismo očekivali da će platforma Možemo! tako brzo postati platforma sukoba interesa”, dodao je pa gradonačelniku poručio da se prisjeti predizbornih obećanja. “Nije dobro što tada nije govorio istinu”, naveo je.


Komentari