EVO TKO FINANCIRA ŠKARE-OŽBOLT! Ovo je popis donatora za kampanju, neka imena možda su vam poznata

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba Vesna Škare Ožbolt na Facebooku je objavila fotografiju popisu donora za njezinu gradonačelničku kampanju, a pritom je prozvala HDZ-ovog kandidata za istu funkciju, Davora Filipovića.

“U posljednje sam vrijeme izložena fabriciranom napadu HDZ-ovog kandidata za gradonačelnika grada Zagreba, Davora Filipovića, koji uporno plasira u javnost priče kako iza mene stoje veliki moćnici i postavlja pitanje tko su moji donatori, tvrdeći da iza mene stoji milijunska kampanja”, započela je.

“Svi oni koji prate moju kampanju mogli su primijetiti da sam bila sustavno ignorirana u sredstvima javnih priopćavanja, za razliku od, primjerice, Tomaševića, kojeg se izrazito forsira u medijima ili Filipovića, čiji se svaki biser prikazuje urbi et orbi. Moje poruke teško dopiru preko medija do javnosti i birača. Kako je sve to već puno puta viđeno u političkoj povijesti Hrvatske, i meni svakako predvidljivo, s najavom kampanje sam odlučila krenuti preko jumbo plakata, koje sam platila svojim novcima”, nastavila je.

“Posebno naglašavam, svojim novcima! To je differentia specifica u odnosu na moje protukandidate, koji se financiraju iz proračuna države i grada Zagreba. U svakom sam slučaju odvažna, jer iza mene ne stoje stranke, ni stranački novac, ni crne blagajne, ni javna poduzeća, a niti strane organizacije. Pa tako sam i svoja, jer ulažem svoj zarađeni novac i nemam mentora”, dodala je Škare Ožbolt.

“Pozivam Davora Filipovića da predoči svoje donacije i koliko je osobnog novca uložio u svoju kampanju. U prilogu je popis donacija koje su zabilježene do današnjeg dana, a s objavom donacija nastavit ću i dalje. Za razliku od ostalih kandidata, ja nemam što kriti”, zaključuje.

Foto: Vesna Škare Ožbolt/Facebook

Komentari