EVO KADA SU SE BANDIĆ I PRICA UPOZNALI: Mistični muškarac povezao ih je prije njezinog ulaska u svijet politike

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

O odnosu pokojnog Milana Bandića i bliske mu suradnice priča se već danima, a Natalija Prica dobila je i kaznenu prijavu nakon što se o gradonačelnikovoj smrti oglasio Stjepan Perko, stručnjak za zaštitu osobnih podataka, poduzetnik i aktivist. Perko je DORH-u prijavio nerazjašnjene okolnosti povezane s kobnom noći kada je Bandić napustio Zagreb zauvijek, ali još uvijek nije poznato gdje se u tom trenu nalazio i s kim je proveo posljenje trenutke života.

No, 32-godišnja Prica i Bandić nisu se po prvi puta upoznali kada je ambiciozna mlada žena zakoračila u svijet politike. Ona ga je poznavala najmanje deset godina, a njihova prva zajednička fotografija datira još iz 2011. godine, kada je Prica okrunjena za Miss Universe. Tada je u društvu gradonačelnika metropole primila nagradu od Trumpovog suradnika Josepha Cinquea.

Dotičnog gospodina američki mediji zovu Joey bez čarapa, a Zagrebu je stigao kako bi predao nagradu za najbolji grad na svijetu u kreiranju turističke ponude i plaketu Star Diamond Award.

Budući da je do 2015. godine Donald Trump bio vlasnik licence za Miss Universe bio je prilično blizak s Cinqueom, kojeg američki mediji povezuju s kriminalnim radnjama.

Trump ga se kasnije odrekao u medijima.

Natalija Prica je nakon titule Miss Universe završila studij stomatologije, a posljednjih godina postala član Bandićeve stranke i jedna od njegovih najbližih suradnica.


Komentari