Domovinski pokret Grada Zagreba predao donaciju za potrebitu djecu

Foto: Domovinski pokret

Predsjednik Domovinskog pokreta Grada Zagreba Igor Peternel s tajnikom podružnice Vladom Marićem i vijećnikom Domovinskog pokreta u Sesvetama, u MO Gajišće, Antom Jurakićem posjetio je humanitarnu udrugu Dobra volja iz Sesveta.

Predstavnici DP-a su pripremili materijalnu donaciju kako bi na taj način pomogli rad udruge i tako iskazali solidarnost prema najpotrebitijima. Donacija će biti proslijeđena zagrebačkoj djeci skromnijeg materijalnog statusa.

Humanitarna udruga Dobra volja koju vodi Marijana Matešić krenula je sa svojim aktivnostima 05.02.2015. i svakodnevno se ističe volonterskim radom kod prikupljanja humanitarne pomoći i obilaska obitelji i pojedinaca koje traže pomoć, a žive u katastrofalnim uvjetima.

U pet je navrata vozila i humanitarnu pomoć u Poljsku kako bi, kako sami kažu, uljepšali barem malo ove tužne i teške dane Ukrajincima u ovom nepravednom, zločinačkom i od strane Rusije nametnutom ratu.

Dogovoreno je da će se suradnja između Domovinskog pokreta Grada Zagreba i humanitarne udruge Dobra volja i dalje nastaviti te će se razvijati novi projekti.

 

Komentari