‘DOBRO SURAĐUJEMO’ Natalija Prica se sastala s Pavičić Vukičević, evo što je o tome otkrila nova kandidatkinja

Photo: Josip Regovic/PIXSELL

U protekla dva tjedna Jelena Pavičić Vukičević je, kako kaže, primila toliko poruka i poziva podrške da je odlučila da će se ipak kandidirati za gradonačelnicu Zagreba. Odluka je donesena na današnjem sastanku Predsjedništva, a nakon toga trenutačna v.d. gradonačelnika poručila je da je spremna “stranku povesti do izborne pobjede”.

”Milan Bandić bio je fantastičan trener jedne sjajne momčadi. Sada je došlo vrijeme za novu trenericu”, rekla je Pavičić Vukičević.

Gostujući u RTL-u Danas nekoliko sati kasnije izjavila je kako je “jako motivirana” te da će “urbana obnova Zagreba biti njezina okosnica”.

“Ono što neću raditi drugačije od Bandića je to što ću nastaviti sve socijalne programe. Drugačije ću raditi: otvoriti procese odlučivanja, mi ćemo za svaki projekt pitati građane kakav je njihov stav. Građani su prioritet. Puno smo o tome razgovarali, proteklih godina više – sada su se stvorile digitalne pretpostavke da možemo uključiti građane”, rekla je Pavičić Vukičević.

Najavila je da se na dnevnom redu Skupštine nalazi razrješenje u Maksimiru, a bivšem ravnatelju je donesena zabrana prilaska te će u ponedjeljak biti formalno smijenjen. Dodaje, smatra da grad ne bi mogao funkcionirati bez toliko zaposlenih te da se nitko u gradskim poduzećima ne mora bojati.

Što se gradskog duga tiče, tvrdi, likvidni su, a oslanjat će se na fondove EU. Što se nadolazećih izbora i ostalih kandidata tiče, najavljuje, bit će iznenađenja.

No, novinarima i reporterima danas nije promakla ni članica predsjedništva i Bandićeva bliska suradnica Natalija Prica koja je prisustvovala sastanku pa je Pavičić Vukičević upitana o njezinim ambicijama i planovima.

“Nismo razgovarali o tome hoće li na listi biti Natalija Prica. Tek danas sam prihvatila kandidaturu. Ona je s nama od početka, od 2015. godine, predsjednica je stranačke mladeži. Dobro surađujemo”, otkrila je Pavičić Vukičević.

Komentari