Davor Nađi se pohvalio odličnom pozicijom stranke Fokus, ali ne planira stati na tome!

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Predsjednik stranke Fokus Davor Nađi ovog je ponedjeljka podijelio dobre vijesti iz stranke na svom službenom Facebook profilu. Prema anketnim istraživanjima, ova stranka iz centra je 6. po popularnosti. Priopćenje iz Fokusa prenosimo u cijelosti:

Fokus je na 6. mjestu najpopularnijih stranaka

“Godinu dana od ulaska tada novoosnovane i javnosti slabo poznate stranke FOKUS u Hrvatski sabor, postali smo konzistentna pojava u mjesečnim anketama javnog mnijenja. Ovotjednim istraživanjem stranka FOKUS je na 6. mjestu najpopularnijih stranaka u Hrvatskoj, te je najpopularnija stranka političkoga centra”, priopćili su iz Fokusa.

“Ispred nas je još puno posla, no potencijala za napredovanje i širenje imamo, što pokazuje naš uspjeh na lokalnim izborima nakon kojih, po broju gradonačelnika, držimo poziciju 4. najuspješnije stranke u državi!”, dodaju iz stranke.

Iza nas je poprilično uspješan tjedan

“Da građani nisu pogriješili potvrđuje i ovotjedni potez novoizabrane gradonačelnica iz redova stranke Fokus – Petra Škrobot – gradonačelnica Grada Samobora koja je u prvih mjesec dana svojega mandata uvela potpunu transparentnost u grad Samobor i time postavila novi standard svim drugim gradovima u Hrvatskoj!, ističu.

“Vjerujemo kako će ovakvi potezi koji promiču jednu od naših temeljnih vrijednosti – odgovorno upravljanje javnim novcem, dodatno povećati povjerenje u stranku FOKUS, ali i interes sposobnih ljudi željnih pozitivnih promjena i u svojim lokalnim sredinama. Za sada možemo reći da je iza nas poprilično uspješan tjedan”, zaključuju iz Fokusa.


Komentari