BOMBA JE BAČENA, RIJEČI ĆE ODJEKNUTI! Filipović uzvratio Škare Ožbolt nakon najave tužbe, ovo neće dobro završiti

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL, Borna Filic/PIXSELL

Tenzije na relaciji Filipović – Škare Ožbolt ne jenjavaju, a HDZ-ov adut za zagrebačkog gradonačelnika u ponedjeljak se osvrnuo na tužbu koju je najavila nezavisna kandidatkinja.

“Svi mogu vidjeti što je Škare Ožbolt govorila, ona je na jednom sučeljavanju jasno rekla da će podržati Tomaševića u drugom krugu. Njezino biračko tijelo je na to očito loše reagiralo, a sada kontrolira štetu. Nadam se da će u drugom krugu podržati mene”, rekao je Filipović.

HDZ-ovac dodaje da je njegov račun otvoren sukladno svim zakonskim propisima i da su prikazani svi troškovi od otvaranja računa te će tako biti i ubuduće.

“Sada je bitno imati uvid u svaku kunu proračuna, ima ćete uvid u svaku kunu koja je potrošena u mojoj kampanji” rekao je i na pitanje novinara kada je otvoren njegov račun, Filipović je kratko rekao:

“Račun sam otvorio 6. travnja”.

Podsjećamo, Vesna Škare Ožbolt najavila je u ponedjeljak tužbu protiv Filipovića zbog širenja lažnih informacija i klevete kako će ona u drugom krugu podržati Tomislava Tomaševića.

„Filipović ne samo da je lagao da ću ja u drugom krugu podržati Tomaševića nego je za tu laž, bez obzira što sam ga nekoliko puta demantirala, išao plaćati oglas na Facebooku, Google i u medijima”, rekla je Škare Ožbolt na konferenciji za novinare na Zrinjevcu.

„To je nedopustivo ponašanje, ispod razine kojim se nastoji polarizirati biračko tijelo”, ocijenila je Škare Ožbolt dodavši da takvo ponašanje podsjeća na „političke neandertalce”.

„Zagreb je u ovoj kampanji dobio zagrebačkog Stipe Petrinu”, zaključila je.


Komentari