‘BIT ĆEMO OŠTRI!’ Mislav Herman o Domovinskom pokretu: ‘Ovo im je već ne znam koji poraz u nizu, idu svome kraju’

Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

Bivši predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Mislav Herman (HDZ) povodom Dana grada Zagreb uputio je čestitke svim građanima metropole, a osvrnuo se i na izbornu pobjedu Tomislava Tomaševića.

Herman je čestitao Tomaševiću

Herman (HDZ) je rekao kako novoizabranom gradonačelniku Tomislavu Tomaševiću i njegovoj listi za Gradsku skupštinu želi iskreno čestitati na uistinu uvjerljivoj izbornoj pobjedi.

Istaknuo je da HDZ svoj put u Skupštini nastavlja kao konstruktivna oporba, te da će “biti oštri i jako ćemo paziti na sve ono što od novoga gradonačelnika bude dolazilo pred gradske zastupnike”.


Najavio je da će, kao i do sada, podržavati sve ono što budu smatrali da je dobro za kvalitetu života u gradu i isto tako jako paziti na sve one stvari za koje će smatrati da nisu dobre i da Zagrepčanke i Zagrepčani od takvih novih projekata ne bi imali nekakvih koristi.

Bit će još oštriji oporba

Upitan planiraju li biti oštri prema Tomaševiću kao što je i on bio prema njima, Herman je odgovorio kako će biti još oštriji, vrlo konstruktivni i bez udaraca ispod pojasa, ali vrlo oštri.

Ustvrdio je, odgovarajući na novinarski upit, kako Domovinski pokret (DP) nije zadao snažan udarac HDZ-u, “da je to DP-u već ne zna koji poraz u nizu i da ide svome kraju”

Herman je istaknuo da je HDZ druga snaga u zagrebačkoj Gradskoj skupštini i prva stranka od centra prema desno.

“Ne zamaramo se DP-om, mislim da bi se oni više trebali zamarati putem kojim dalje žele ići idu, nego što bismo to trebali mi”, rekao je Herman.

Komentari