Bijesni HSP-ovac: tražio ključeve mjesnog odbora Gornje Vrapče, dobio ih uz Titov privjesak

Foto: HSP Podsused - Vrapče

Zagrebačka podružnica Podsused-Vrapče stranke HSP neugodno se iznenadila kada je zatražila ključeve prostorija mjesnog odbora u Gornjem Vrapču.

Naime, Vinko Lalek, nositelj liste HSP-a na lokalnim izborima za tu četvrt, poznat po ljubavi prema techno glazbi i tadašnjem predizbornom obećanju da će tamo postaviti bankomat (zbog čega je postao hit na društvenim mrežama), zatražio je ključeve od zastupnika stranke 365MB, Anđleka Vučenika, ujedno i predsjednika tog odbora. Vučenik je Laleku dao i ključeve, ali i privjesak s likom Jugoslavenskog predsjednika Maršala Tita, što je razljutilo HSP-ovca.

“Kada sam zamolio ključeve od prostorija mjesnog odbora u Gornjem Vrapču od gospodina Vučenika (365MB), koji je usput rečeno sada na vlast s Vlatkom Makarun (nezavisna lista) i Karlom Mandarićem (HDZ, inače bratić od Vučenika), on me neugodno iznenadio kada sam na privjesku od tih ključeva vidio sliku Tita! Moja poruka ekipi sada na vlasti: Ostavite povijest povjesničarima i bavite se našom sadašnjosti i budućnosti! Bog i Hrvati! VINKO LALEK” poručio je nezadovoljni Vinko Lalek preko službene Facebook stranice HSP-a za Podsused i Vrapče.

 

Komentari