Bandićev posjet od 180 sekundi! Zastupnik mu oštro uzvratio zbog ovog poteza

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Renato Petek, zastupnik Gradske skupštine Grada Zagreba i glavni tajnik stranke Naprijed Hrvatska, na svom Facebook profilu podijelio je svoje dojmove o Bandićevom posjetu Mjesnom odboru Gajevo.

Petek tvrdi da je posjet društvenom domu koji je u izgradnji trajao ekstremno kratko, a radnici su na gradilište došli svega pola sata prije dolaska gradonačelnika. Također je ukazao i na još neke neuobičajene radnje koje su prethodile posjetu Milana Bandića.

“Milan Bandić upravo posjetio MO Gajevo. Posjet je trajao oko 180 sekundi!

Morat ćete mi vjerovati na riječ, jer je tako brzo otišao, da kod nas, nekoliko stanara iz kvarta, ne postoji fotografija koja bi dokazala da je uopće i bio.

U okviru obilaska radova izgradnje Društvenoga doma u MO Gajevo, u GČ Trešnjevka jug, gradonačelnik je s nekoliko pročelnika i suradnika te tucetom sljedbenika zastao ispred gradilišta.

Iako su radnici danas marljivo otvorili gradilište pola sata prije dolaska uvaženih gostiju, postavili prigodno dva prozora te posložili daske kako bi se objektu u gradnji moglo prići, nitko nije niti primirisao parceli, već su gosti samo zastali uz spomenik poginulih boraca NOV-a iz našega kvarta, dali izjave medijima i otišli.

Naravno, jutros je Koprivnička ulica po kojoj je gradonačelnik prišao gradilištu uređivana, spremnici koji su za otpad bili na neprikladnim mjestima su brzinom munje uklonjeni. A tom je brzinom i Milan Bandić otišao dalje delati na zagrebačkoj viziji i estetici”, napisao je Petek.


Komentari