Bandić tvrdi: ‘Advent je moje dijete i kao ćaća čvrsto stojim iza njega’

Foto: Marko Todorov / CROPIX

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić obratio se medijima putem priopćenja vezano za brojne skandale koji su se pojavili povodom organizacije ovogodišnjeg zagrebačkog Adventa. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

Advent u Zagrebu najopsežnije je, najznačajnije i trajanjem najduže događanje u našem gradu.

Kao koncept i kao ideja moje je „dijete“, osmišljeno tako da bude jedan od važnijih zagrebačkih brendova, da digne razinu turističke, kulturne i ine ponude, da potakne gospodarske aktivnosti i, u konačnici, da bude prepoznatljiv i trajan zagrebački proizvod.
Iza zagrebačkog Adventa, i kao gradonačelnik i kao predsjednik Turističke zajednice grada Zagreba, kao njegov „ćaća“, stojim čvrsto i dokraja, uvijek s mišlju da titule najboljeg europskog adventa osvojene tri puta zaredom pokušamo nadmašiti i svjetskom titulom.

To samo znači da naša ambicija ide dalje, da ono što vrijedi, što je dobro i uspješno, moramo razvijati. Radeći zajedno sa sugrađanima koji čine srce Adventa, čitajući znakove vremena i u suradnji sa partnerima možemo biti još kvalitetniji i uspješniji”, stoji u priopćenju.


Komentari