‘Bandić’ otvorio oči Bandiću! Prokazao gradske oce: Niste mi omogućili postavljenje biste Milanu Bandiću

FOTO: Pixsell

Kandidat koji se želi zvati Milan Bandić, ali mu je gradski ured ukinuo to ime koje mu je već prije bilo odobreno, pa se sada opet zove Dario Juričan, pisao je gradonačelniku Milanu Bandiću.

Uz to što je na svom Facebook postavio fotografiju odbijenog prijedloga gradonačelniku Bandiću je napisao da se njegovi suradnici prema njegovom dosadašnjem radu ponašaju kao da je običan kriminalac.

Također je gradonačelniku poručio kako je zatražio postavljanje njegove biste na Hipodromu no ističe da su ga gradske institucije odbile u toj namjeri.

“Vaši suradnici se ponašaju prema vašem dosadašnjem radu kao da ste običan kriminalac”

U najboljoj namjeri da Vaš rad, Vaša vizija i Vaš genije dobiju dostojno mjesto u ovom gradu, za vijeke vjekova, htio sam Vam postaviti bistu.
Sve sam napravio prema propisima: poslao sam u kolovozu 2019. primjedbu na GUP, tražio da dobijete bistu na prostoru Hipodroma, no Vaši vlastiti ljudi to su odbili!

Za njih ste Vi, poštovani gradonačelniče, nitko i ništa! Uzalud Vam dozvola za bager, skoro pa doktorat i pola familije koje ste tim nezahvalnicima pozapošljavali! Vaši suradnici ponašaju se prema Vašem dosadašnjem radu kao da ste običan kriminalac!

Ne mogu dokučiti, da li Vas se srame ili Vam svjesno prkose?
Kako god bilo – Vi ste i dalje moj idol, Vaše djelo moj san!

Dario Juričan, kandidat koji želi biti Milan Bandić predsjednik RH”, stoji u poruci objavljenoj na Facebooku.

Komentari

loading...