Bandić o uhićenju svog suradnika: ‘Nemojmo suditi čovjeka dok se ne proglasi krivim!’

Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX

Na današnjoj konferenciji za novinare gradksog Stožera civilne zaštite objavljeno je kako je u Zagrebu, u protekla 24 sata, potvrđen jedan novi slučaj zaraze koronavirusom.

“Radi se o osobi koja je došla iz Velike Britanije i određena joj je samoizolacija”, rekli su iz Nastavnog zavoda Andrija Štampar.

“Mislim da se približavamo tome da Zagreb postane korona-free grad”, rekao je gradonačelnik Milan Bandić te se zahvalio svima koji  su pomogli u borbi protiv virusa i potresa.

Kako se većina glasanja odvija u školama, novinare je zanimalo kako će ono biti organizirano obzirom na njihovo stanje.

“Par škola i vrtića imaju crvenu naljepnicu i mislim da će biti manje od 2% promijenjenih biračkih mjesta. Više informacija imat ćemo sutra, ali ništa neće utjecati na tijek izbora”, odgovorio je Bandić.

Novinari nisu propustili pitati Bandića o uhićenju upravitelja Dimnjačarske obrtničke zadruge Grada Zagreba Nenada Zrinskog.

“Nisam ja odlučio tko će dobiti koncesiju, ali pisani odgovor dobit ćete od nadležnog ureda. Nemojmo suditi čovjeka dok se ne proglasi krivim. Bio je izuzetno kooperativan na sastancima o problemima s Plinarom”, kratko je izjavio Bandić.


Komentari